decor

Denkt u mee over de visie toerisme en recreatie in gemeente Gilze en Rijen?

Namens gemeente Gilze en Rijen

Onze gemeente ligt in een groene regio met veel natuurschoon, tal van fiets- en wandelpaden en op korte afstand van Breda en Tilburg. Dit geeft ons een sterke toeristische positie die we als gemeente beter willen gaan benutten. Niet alleen om toeristen of bezoekers uit omliggende steden een fijn verblijf te bieden, maar juist ook voor u als ondernemer en inwoner. Het vrijetijdsaanbod bepaalt sterk of een gemeente aantrekkelijk is om te wonen en te ondernemen.

Bent u naast ondernemer, ook inwoner van onze gemeente? Dan hopen wij op uw deelname aan onze enquête. Deze vragenlijst gaat over het vrijetijdsaanbod in onze gemeente. Bent u tevreden over de wandel- en fietsmogelijkheden of juist niet? Welke recreatieve voorzieningen mist u in uw woonomgeving? Waar heeft u behoefte aan?

De resultaten van dit onderzoek helpen ons om het vrijetijdsaanbod, recreatie en toerisme verder vorm te geven. Wij hopen daarom op uw medewerking. Het invullen duurt slechts 10 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. We verloten onder alle deelnemers een lekker streekproductenpakket.

Vul de enquête hier uiterlijk 30 april in: https://diy.smartallies.nl/s/nl/65e88b46e99c9

Hartelijk bedankt voor uw deelname!