decor

Bezoek vliegbasis > bekijk de film

Update 16-11-22

De film is klaar, je kunt deze bekijken op het Youtube kanaal van GRIC!

Met dank aan Hermens Concept. Creation. Motion.


Geweldige ontvangst Vliegbasis Gilze en Rijen

Op woensdag 26 oktober verzamelden de deelnemers aan het bezoek aan Vliegbasis Gilze en Rijen zich op de parkeerplaats van ’t Vermaeck. Daar stonden 2 bussen klaar om het gezelschap over de basis te vervoeren. Eerste stop was De Lantaarn waar we na de koffie en petit fours (met GRIC logo!) via een opgenomen videobericht verwelkomd werden door commodore Robert Adang. Hierna heette chef staf en plaatsvervangend commandant Niels Kleingeld de aanwezige ondernemers van harte welkom en gaf met een prachtige presentatie tekst en uitleg over de werkzaamheden die het Defensie Helikopter Commando zoal verzorgt.

Hierna werd in twee groepen afwisselend een bezoek gebracht aan de Chinook en Apache helikopters waar de vliegers tekst en uitleg gaven. In één woord: indrukwekkend! Vanzelfsprekend mochten hier geen foto’s gemaakt worden, wel is er in overleg met defensie een film gemaakt die we zullen delen zodra deze klaar is.

De middag werd afgesloten met een aperitief en de traditionele ‘blauwe hap’ die voor deze gelegenheid een behoorlijke upgrade had gekregen.

We bedanken Robert Adang, Niels Kleingeld en het team van Esther Broekman voor de geweldige ontvangst op ‘hun vliegbasis!