decor

GRIC was erbij: André Rieu op het Vrijthof

GRIC viert 75-jarig jubileum met een onvergetelijke dag in Maastricht!

Het 75-jarig jubileum van GRIC is een gelegenheid die natuurlijk vraagt om een speciale activiteit. Om dit bijzondere moment te markeren, werd een feestelijke activiteit naar Maastricht georganiseerd om het concert van André Rieu bij te wonen. Een perfecte combinatie van muziek en gezelligheid! Met een bus vol enthousiaste leden vertrokken we om 13.00 uur – onder het genot van een bubbeltje en borrelnootje – naar het hart van Limburg.

Bij aankomst in Maastricht was voor een aantal leden het eerste plein dat ze tegenkwamen meteen de eerste – en enige – stop van de vrij in te vullen middag, een ander deel verkende de stad. Om 18.00 uur verzamelde het gezelschap zich bij  ’t Zusje, een restaurant in het centrum van Maastricht op 10 meter van het Vrijthof. Bekend om zijn uitgebreide menukaart en gezellige ambiance, bood ’t Zusje de perfecte optie voor heerlijk diner waarbij iedereen kon genieten van zijn of haar favoriete gerechtjes.

Na het diner was het tijd voor het hoogtepunt van deze dag: het concert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof. Het plein, omgetoverd tot een prachtige openlucht concertzaal, bood een adembenemende setting voor een avond vol muzikale magie. Rieu, met zijn charmante presentatie en virtuoze vioolspel, wist het publiek al snel te betoveren. De ondernemers genoten van een gevarieerd programma van klassieke meesterwerken, filmthema’s en populaire melodieën die, voornamelijk richting het einde van het concert, voor de nodige meedeiners zorgden.  De muziek, de sfeer en het gezelschap maakten het concert tot een onvergetelijke ervaring.

Na afloop vertrok de bus weer terug naar Brabant. Na een drankje en worstenbroodje werd het wat rustiger in de bus en rond 02.00 uur werden we door onze chauffeur Farley weer veilig in Gilze en in Rijen afgezet.

Weer eentje van de bucket list!