decor

Uitnodiging inloopavond spoorzone

Uitnodiging van Gemeente Gilze en Rijen (webversie)

De gemeente wil u graag bijpraten over de ontwikkelingen in de spoorzone in Rijen. U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst op woensdagavond 31 mei in ’t Vermaeck, Rijksweg 115 in Rijen. We vertellen dan wat er tot nu toe is gebeurd en wat we de komende tijd gaan doen.

Tijdens deze inloopbijeenkomst vertellen we u graag over:
• hoe het gaat met het ontwerpen van de langzaam verkeersonderdoorgang;
• hoe het gaat met het ontwerpen van de openbare ruimte in de stationsomgeving (parkeerplaatsen, groen, verkeer, bereikbaarheid van woningen) en wanneer er hierover bijeenkomsten met bewoners zijn;
• het proces van het vaststellen van het bestemmingsplan;
• het proces rondom de geluidsschermen langs het spoor in de stationsomgeving;
• de brandweerzorg in Rijen Zuid.

Naast medewerkers van de gemeente zijn ook medewerkers van ProRail en RA+ ingenieurs aanwezig. ProRail ontwerpt en realiseert de langzaam verkeersonderdoorgang, de perrons, de sporen, de uitbreiding van de fietsenstallingen en de trappen en liften. RA+ ingenieurs is door de gemeente ingehuurd voor het ontwerp van de openbare ruimte in de stationsomgeving. Denk hierbij aan de inrichting van bijvoorbeeld de Julianastraat, Parallelweg, Stationsstraat en het Stationsplein.

Zien we u ook op deze inloopbijeenkomst over de spoorzone?

Datum: woensdag 31 mei
Tijd: tussen 19.30 en 21.00 uur (vrije inloop)
Plaats: ’t Vermaeck, Rijksweg 115 in Rijen

U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst, maar u kunt binnenlopen om kennis met ons te maken, uw vragen te stellen en een lekker kopje koffie met ons te drinken.

Wij hopen u op 31 mei te mogen begroeten!