decor

Een topdag: sport en barbecue!

Sportmiddag

Donderdag 29 juni verzamelden zo’n 16 GRIC-leden zich op Sportpark Verhoven in Gilze. De laatste hand werd gelegd aan het voorbereiden van de banen zodat de condities optimaal waren om een sportieve topprestatie te leveren! Na een lekker ‘bakske’ en het verstrekken van het juiste tenue werden de rackets ter hand genomen om het strijdtoneel te betreden. Onder de bezielende leiding van trainster Ellen Spitzen waagde een aantal deelnemers zich aan een tennisclinic. Een kleine regenonderbreking speelde de deelnemers geen parten. Spieren werden aangesproken, het doorzettingsvermogen op de proef gesteld maar vorderingen zijn gemaakt! Na een korte pauze volgde de padelclinic. Ook hier motiveerde Ellen de deelnemers om boven zichzelf uit te stijgen door afwisselende oefeningen te combineren met niet aflatende aanmoedigingen. Bedankt Ellen!
Na afloop van de clinics werd nog een vriendschappelijk potje tennis of padel gespeeld waarna een welverdiend drankje vergezeld van een bitterbal (of twee, drie, …) volgde. Hierna spoedde iedereen zich naar huis om opgefrist weer acte de présence te geven bij de volgende activiteit van die dag:

Zomerbarbecue

Maar liefst zo’n 80 ondernemers hadden er zin in! Het ontbreken van de zon deed hier niets aan af. Na een eerste drankje nam voorzitter Wil Hermens het woord en bedankte Dave Govers (Wilgenhart) en Bas van Abeelen (Jacobushoeve) voor hun flexibiliteit en collegialiteit. Door omstandigheden was de barbecue last-minute van locatie gewisseld en dus niet bij Wilgenhart maar bij De Jacobushoeve. Een mooi voorbeeld van onze missie: samen is meer dan alleen! Wil riep alle aanwezigen op om toch vooral naar de Ondernemersbijeenkomst op 14 september te komen die start met de kick-off van de Bert Wagemakers Award. Hierna zal de Groene Pluim 2023 Gilze en Rijen uitgereikt worden waarna de avond afgesloten wordt door de hoofdspreker: Rens van der Vorst. Rens combineert een gefundeerd inzicht in de principes achter technologie met vurige stand-up comedy, met maar één doel: ons na laten denken over onze relatie met technologie. Maakt technologie ons leven beter? Weten we wel wat beter is? En hoe krijgen we betere technologie? Rens schuurt, vermaakt én inspireert! Dat belooft een mooie avond te worden! Wil gaf hierna het woord aan Bas die hem bedankte voor de mooie woorden en de barbecue opende. Het werd een gezellige avond waar de aanwezigen, terwijl ze genoten van de heerlijke barbecue, ideeën uitwisselden en mogelijkheden voor samenwerking besproken. En wie weet, misschien ontstonden er zelfs wel nieuwe projecten en gezamenlijke ondernemingen …