decor

Commissie

Bert Wagemakers Award

Contact

Bert Wagemakers | bw-award@gric.nl | 06-51365366


Deadline editie 2024

Stuur je aanmelding uiterlijk 31 december 2023 in!


Doelstelling
Aandacht schenken aan bedrijven die een bijzondere prestatie geleverd hebben in de breedste zin van het (ondernemers-)woord, dit kan dus op diverse vlakken zijn, denk bijv. aan innovatie, personeelsbeleid, duurzaamheid of samenwerking. Deze prestatie moet in de twee voorgaande jaren geleverd zijn.

Wie kan zich aanmelden
Alle ondernemers – groot, klein, wel of geen lid van GRIC – gevestigd (KvK) in gemeente Gilze en Rijen.

Overige informatie
– De award wordt iedere 2 jaar uitgereikt;
– Alle ondernemers kunnen zichzelf of een collega-ondernemer aanmelden;
– Aanmelden kan d.m.v. een filmpje, e-mail, presentatie, … er is dus geen opgelegde vorm;
– De inzendingen worden beoordeeld door de (onafhankelijke) Bert Wagemakers Commissie.


 

Kick-off

Tijdens de Ondernemersbijeenkomst op 14 september 2023 vond de kick-off plaats voor de 1e editie. De uitreiking vindt plaats tijdens een GRIC evenement in het voorjaar van 2024. We houden jullie op de hoogte over de definitieve datum.


Historie

juni 2023
Inmiddels is de commissie gevormd! Zij hebben kaders v.w.b. de frequentie en voorwaarden voor toekenning uitgezet en zullen ons hierover op een later tijdstip informeren. Ze gaan zich vanzelfsprekend inzetten om met een eerlijk, transparant en zorgvuldig selectieproces uit de, hopelijk, vele aanmeldingen en nominaties een terechte winnaar te kiezen!

februari 2023
In februari 2023 droeg oud-voorzitter, Bert Wagemakers, het voorzittersstokje na maar liefst 16 jaar over aan onze huidige voorzitter. Het bestuur van GRIC heeft haar dankbaarheid voor zijn inzet toen onderstreept door Bert het erelidmaatschap van GRIC te verlenen en de eerste Bert Wagemakers Award toe te kennen. Een award die staat voor de doelstellingen van GRIC: informeren, verbinden en inspireren en waarmee aandacht geschonken gaat worden aan bedrijven die een bijzondere prestatie geleverd hebben. Bert is gevraagd een toekenningscommissie te vormen welke de frequentie van, en de voorwaarden voor, toekenning van deze award gaat bepalen.


De commissie

Bert Wagemakers Award Commissie (van links naar rechts)
Bert Wagemakers (Wagemakers Consultancy)
Nienke van Abeelen (Van Abeelen HR Consultancy)
Kees van Beijsterveldt (Van Beijsterveldt & Gommers Architecten)


De award                   Het logo