decor

Bestuur

1570174675otJ7W6xcjgsGtLU3

Bert Wagemakers | Wagemakers Consultancy | voorzitter
e-mail bert@mbwagemakers.nl

Bert ziet zijn taak als voorzitter in het bestuur coördinerend en initiërend te zijn. Zijn persoonlijke ambitie is ondernemers van Gilze en Rijen voldoende mogelijkheden te bieden tot netwerken; om elkaar te leren kennen, van elkaars business kennis te nemen en op die manier tot zaken te komen. Verder ziet hij het GRIC als één van de belangrijkste belangenbehartigers voor ondernemend Gilze en Rijen richting gemeente en andere overheidsinstanties.
Bert Wagemakers is directeur / eigenaar van Wagemakers Consultancy Wagemakers Consultancy houdt zich bezig met het adviseren van particulieren en ondernemers met betrekking tot o.a. ruimtelijke ordeningstrajecten naar gemeenten en andere overheden. Het bemiddelen in vastgelopen procedures behoort tot het taakveld. Wagemakers Consultancy is tevens actief in Duitsland (gebied Vulkaneifel) met het zoeken naar opportunity’s in de vastgoedsector voor particulieren en ondernemers.

 

LogoGiftConcept

Rob de Swart | Gift Concept | Secretaris
e-mail secretaris@gric.nl

In maart 2018 is Rob de Swart toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Henny Schilder-Riesouw en later Daphne Marcus vormde hij de activiteitencommissie. Met ingang van 2022 heeft Rob de functie van secretaris overgenomen van Mariëlle Moonen.

Giftconcept B.V. houd zich bezig met de handel en productie van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij kijken samen met de afnemer naar het hoe, wat, waar en waarom van communicatie marketing en promotie met name waar het gaat om het inzetten van relatiegeschenken en/of promotionele artikelen. Uiteindelijk is het product wat wij aanbieden het resultaat van een gedegen analyse van de doelgroep en het doel van onze afnemer, binnen de gestelde kosten. Daarnaast produceert Giftconcept b.v. een zeer uitgebreid assortiment buttons en sleutelhangers op haar locatie in Rijen.

 

1646830436OMhRhzfrKzAma2HV

 

Frans Jacobs | Finovion | Penningmeester
e-mail penningmeester@gric.nl

Met ingang van 2022 heeft Frans Jacobs (Finovion) het penningmeesterschap van Jolanda van Dongen overgenomen.

Finovion Gilze-Rijen is een all-round administratie- en advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Wij bieden ondersteuning bij het voeren van de financiële- en salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het doen van belastingaangiften. Voor een goed inzicht nemen wij op regelmatige basis de cijfers door en geven daarbij advies. Daarnaast verzorgen wij ook voor particulieren hun belastingaangiftes.

 

1632299442tkNgFhW521DwXYMm

Daphne Marcus | Daniëls Marcus Van Reeven Advocaten | Activiteiten

Op 16 september 2021 is Daphne Marcus toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Rob Bosmans vormt zij de activiteitencommissie.

In de komende jaren gaan zij enthousiast aan de slag met het organiseren van diverse activiteiten voor de leden. Bestaande topics zoals het Captains Dinner met de nieuwjaarsborrel zullen zeker op het programma blijven maar wij hopen de leden ook te gaan verrassen met nieuwe aansprekende activiteiten. Verder staan we uiteraard open voor suggesties, dus als u leuke ideeën heeft neem dan vooral contact op met Daphne of met Rob.

Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest bij hetzelfde advocatenkantoor werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en maakte Daphne per 1 juli 2018 de stap naar een eigen kantoor. Een kantoor met een enthousiast jong team, met veel ervaring op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht, letselschade en verbintenissenrecht. Persoonlijke benadering en laagdrempeligheid zijn de pijlers waarop het kantoor rust.
Binnen de advocatuur heeft Daphne zich gespecialiseerd in strafrecht, letselschade en slachtofferzaken. Omdat Daphne de Specialisatieopleiding Strafrecht van het Willem Pompe Instituut te Utrecht met goed gevolg heeft afgerond, mag zij zich strafrechtspecialist noemen.
Ook treedt Daphne op als bijzondere curator in jeugdzaken. Ze heeft naast haar vele ervaring op het gebied van letselschade en slachtofferzaken een ware winnaarsmentaliteit. Ze bijt zich vast in elke zaak, is begaan met haar cliënten en goed bereikbaar. Kernwaarden die haar het beste omschrijven zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en ‘to the point’.

 

1620725073jtZQLZPR4Lu6DKZg

Rob Bosmans | TBB Gilze | Bedrijventerrein Midden Brabant Poort + Activiteiten

Rob Bosmans (TBB) is in 2021, als voorzitter van de coöperatie Midden Brabant Poort, als GRIC bestuurslid toegetreden. Daarnaast vormt hij met ingang van 2022, samen met Daphne Marcus, de activiteitencommissie van GRIC.

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten voor de leden en zij zijn, naast een aantal vaste topics, altijd op zoek naar nieuwe aansprekende activiteiten. Mocht je leuke ideeën of suggesties hebben, schroom niet en neem contact met Daphne of Rob.

 

1620725223bvBXIaY2pfBFmpaH

 

 

Hans Remijsen | Remijsen Truck Service | Bedrijventerrein Broekakkers

Hans is in 2021 toegetreden tot het bestuur van GRIC namens bedrijventerrein Broekakkers.

 

1570174963p0XtBuB0rZFU3FfB

Peter Douma | Douma Bouwkundig Adviesburo | Bedrijventerrein Haansberg

 

Sinds begin 2015 maak ik deel uit van het bestuur van commissie Haansberg, inmiddels in de functie als commissievoorzitter.

In die hoedanigheid vertegenwoordig ik het bedrijventerrein binnen het bestuur van GRIC. Naast de huisvesting van ons bureau heb ik ook een geschiedenis met de Haansberg. Ik ben in Rijen-zuid (Middenweg) opgegroeid en was in mijn jeugd veel op het bedrijventerrein te vinden. In de loop van de jaren heb ik het bedrijventerrein zien groeien en vind ik het een uitdaging om het bedrijventerrein te vertegenwoordigen binnen het GRIC en de gemeente.

 

Anouk Jansen-Martens | Martens Support | Secretariaat
e-mail info@gric.nl