decor

Bestuur

 

Wil Hermens | Workin | voorzitter
e-mail voorzitter@gric.nl

Op 15-02-23 heeft Wil Hermens het voorzitterschap overgenomen van Bert Wagemakers. De thema’s die hem na aan het hart liggen zijn duurzaamheid, participatie en volgen van nieuwe ontwikkelingen bij ondernemers en op het gebied van bijv. wet- en regelgeving. Daarnaast gelooft hij natuurlijk in de missie van GRIC, ‘informeren, inspireren en verbinden; samen is meer dan alleen’. In het kader hiervan gaat hij graag op de koffie bij de GRIC-leden om elkaar beter te leren kennen, de betrokkenheid te versterken en te weten wat er zoal speelt. “Ik ben altijd op zoek naar overeenkomsten en mogelijkheden om elkaar en GRIC beter en sterker te maken op weg naar een ondernemers-vriendelijk klimaat in onze gemeente”, aldus de nieuwe voorzitter.

Workin verbindt werkzoekenden en werkgevers met elkaar. Er zijn veel mensen die zin hebben om aan de slag te gaan en er is werk genoeg! Appeltje eitje dus, zou je zeggen. Toch is het voor veel mensen lastig om (zelfstandig) een fijne werkplek te vinden en te behouden. Gelukkig zijn er veel werkgevers die deze groep mensen een plek willen bieden. Ook zij kunnen hier soms wat extra ondersteuning bij gebruiken. Bij Workin geloven we dat wij de match kunnen maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Dat doen we door wat complex is, begrijpelijk en duidelijk te maken.


LogoGiftConcept


Rob de Swart | Gift Concept | Secretaris
e-mail secretaris@gric.nl

In maart 2018 is Rob de Swart toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Henny Schilder-Riesouw en later Daphne Marcus vormde hij de activiteitencommissie. Met ingang van 2022 heeft Rob de functie van secretaris overgenomen van Mariëlle Moonen.

Giftconcept B.V. houd zich bezig met de handel en productie van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij kijken samen met de afnemer naar het hoe, wat, waar en waarom van communicatie marketing en promotie met name waar het gaat om het inzetten van relatiegeschenken en/of promotionele artikelen. Uiteindelijk is het product wat wij aanbieden het resultaat van een gedegen analyse van de doelgroep en het doel van onze afnemer, binnen de gestelde kosten. Daarnaast produceert Giftconcept b.v. een zeer uitgebreid assortiment buttons en sleutelhangers op haar locatie in Rijen.


1646830436OMhRhzfrKzAma2HV

 


Frans Jacobs | Finovion | Penningmeester
e-mail penningmeester@gric.nl

Met ingang van 2022 heeft Frans Jacobs (Finovion) het penningmeesterschap van Jolanda van Dongen overgenomen.

Finovion Gilze-Rijen is een all-round administratie- en advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Wij bieden ondersteuning bij het voeren van de financiële- en salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het doen van belastingaangiften. Voor een goed inzicht nemen wij op regelmatige basis de cijfers door en geven daarbij advies. Daarnaast verzorgen wij ook voor particulieren hun belastingaangiftes.


1632299442tkNgFhW521DwXYMm


Daphne Marcus | Daniëls Marcus Van Reeven Advocaten | Activiteiten

Op 16 september 2021 is Daphne Marcus toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Rob Bosmans vormt zij de activiteitencommissie.

In de komende jaren gaan zij enthousiast aan de slag met het organiseren van diverse activiteiten voor de leden. Bestaande topics zoals het Captains Dinner met de nieuwjaarsborrel zullen zeker op het programma blijven maar wij hopen de leden ook te gaan verrassen met nieuwe aansprekende activiteiten. Verder staan we uiteraard open voor suggesties, dus als u leuke ideeën heeft neem dan vooral contact op met Daphne of met Rob.

Daniëls | Marcus | Van Reeven Advocaten biedt een breed scala aan rechtsgebieden en staat zowel bedrijven als particulieren bij. We geven advies, bemiddelen en indien nodig procederen we. We hebben een netwerk van deskundigen, zoals ervaren bouwkundigen, belastingadviseurs en accountants, die in voorkomende gevallen geraadpleegd kunnen worden. Dit houdt in dat wij vrijwel ieder juridisch geschil voor u kunnen behandelen.


1620725073jtZQLZPR4Lu6DKZg


Rob Bosmans | TBB Gilze | Bedrijventerrein Midden Brabant Poort + Activiteiten

Rob Bosmans (TBB) is in 2021, als voorzitter van de coöperatie Midden Brabant Poort, als GRIC bestuurslid toegetreden. Daarnaast vormt hij met ingang van 2022, samen met Daphne Marcus, de activiteitencommissie van GRIC.

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten voor de leden en zij zijn, naast een aantal vaste topics, altijd op zoek naar nieuwe aansprekende activiteiten. Mocht je leuke ideeën of suggesties hebben, schroom niet en neem contact met Daphne of Rob.

TBB is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van metaalbewerking. Aan de hand van digitale tekeningen worden in de werkplaats aan de Hercules in Gilze zeer uiteenlopende producten vervaardigd waarbij maatwerk en snelheid de sleutelwoorden zijn. Wij leveren klanten een compleet pakket, van idee tot kwalitatief hoogstaand product en dat in een zo kort mogelijke tijd zonder in te leveren op flexibiliteit. TBB is een open organisatie met korte lijnen. Zo bundelen we onze krachten optimaal met die van jullie!


 

 

 


Hans Remijsen | Remijsen Truck Service | Bedrijventerrein Broekakkers

Hans is in 2021 toegetreden tot het bestuur van GRIC namens bedrijventerrein Broekakkers.

De afkorting RG staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en was in het verleden de naam van één van de familiebedrijven. Sinds 2021 wordt deze naam door alle bedrijven binnen de RG Groep gehanteerd. Bij de RG Groep kunt u terecht voor een compleet pakket aan mobiliteit. Van aanschaf tot onderhoud van personenauto’s, bestelwagens, trekkers en trailers. U bent welkom voor alle merken nieuwe en gebruikte personenauto’s, bestelwagens, trucks en trailers. Ook voor aan- en verkoop van aanhangers, opleggers, opbouwconstructies, assen, remsystemen, laadplatforms en koelaggregaten of andere specifieke voertuigen kunt u terecht bij de RG Groep. Daarnaast is RG uw totaalleverancier voor reparatie, onderhoud, onderdelen en keuringen. Wij bezorgen onderdelen aan huis en regelen het vervoer van uw voertuig met haal- en brengservice. Met onze eigen lease maatschappij helpen wij u graag met al uw lease vraagstukken. Wij bieden u een maatwerkoplossing voor de financiering van uw auto of wagenpark.vacature | Bedrijventerrein Haansberg

Bedrijventerrein Haansberg ligt aan de Oude Rijksweg ten zuidoosten van de kern Rijen. Op het bedrijventerrein zijn een 100-tal bedrijven gevestigd met een grote mate van diversiteit in soort activiteit en grootte. De diversiteit aan bedrijven, de infrastructuur en het voorzieningenniveau maakt van bedrijventerrein de Haansberg en Paarse strook een plaats waar het goed zaken doen is. De ondernemers hebben zich georganiseerd in commissie Haansberg. De commissie valt onder Ondernemersvereniging GRIC en heeft een bestuurszetel in het GRIC bestuur.

Commissie Haansberg is op zoek naar versterking! Voor meer informatie: info@gric.nl 


Secretariaat & administratie


Anouk Jansen-Martens | Martens Support

Secretariaat  info@gric.nl
Administratie administratie@gric.nl