decor

Bedrijventerrein

Broekakkers

De bedrijventerreinen Broekakkers en Broekakkers-Zuid (samen ‘Broekakkers’) liggen ten oosten van de plaats Gilze en zeer centraal in Noord-Brabant. De snelweg A58, waaraan de terreinen grenzen, zorgt voor een perfecte ontsluiting. De A58 verbindt Rotterdam (Randstad) direct met het Ruhrgebied en Limburg. De bedrijventerreinen zijn samen ruim 50 hectare groot. Zo’n 60 bedrijven, met elk een eigen identiteit, hebben zich hier gevestigd. Een veelvoud aan diensten en producten wordt aangeboden. Deze diversiteit aan bedrijven, de infrastructuur en de lokale arbeidsmoraal, maken Broekakkers tot de ideale vestigingsplaats.

De ondernemers hebben zich georganiseerd en worden vertegenwoordigd door commissie Broekakkers:

De commissie valt onder Ondernemersvereniging GRIC.  Wil je aansluiten, dan kun je lid worden van GRIC. Het aanmeldformulier is te vinden op de pagina Formulieren.

  • Netwerk met ca. 200 collega-ondernemers uit de gemeente
  • Commissie Broekakkers is vertegenwoordigd in GRIC bestuur
  • Gratis deelname aan activiteiten GRIC (m.u.v. excursie) ca. 10 keer per jaar
  • Voor alle contributiebedragen zie pagina Lid worden

COLLECTIEVE CAMERABEVEILIGING BROEKAKKERS

Naast het lidmaatschap van GRIC kunnen de ondernemers op Broekakkers ook bijdragen aan de veiligheid op het bedrijventerrein. Met deze bijdrage onderhoud commissie Broekakkers het camerasysteem, waar nodig breiden ze het uit of upgraden het. Maar je bijdrage wordt ook gebruikt om op andere manieren de veiligheid en werkbaarheid op het bedrijventerrein te waarborgen en de KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) certificering te behouden. Voor deze certificering werkt de commissie Broekakkers nauw samen met de politie, brandweer en gemeente. Zonder je deelname is het niet mogelijk e.e.a. in stand te houden, je deelname wordt zeer gewaardeerd! Samen zorgen we voor een veilig bedrijventerrein!! Er is door de commissie een protocol opgesteld zodat bij een incident duidelijk is hoe te handelen.

Zowel het aanmeldformulier Collectieve Beveiliging Broekakkers als het protocol zijn te vinden op de pagina Formulieren.

Voor verdere informatie en zaken aangaande Broekakkers, kunt u contact opnemen via broekakkers@gric.nl.