decor

GRIC Leden

Ereleden


De heer Piet Avontuur

De heer Bernard Kin

De heer Bert Wagemakers


Nieuwe leden


Marinus Aanhangwagens Gilze

Hèt adres voor aanhangwagens en trailers. Ze hebben een ruim assortiment op voorraad in Gilze en verkopen deze zowel casco als direct klaar voor gebruik. De aanhangwagens en trailers zijn solide, compleet uitgerust en onderhoudsvriendelijk. Het is ook ook mogelijk bij hen een aanhanger te huren of leasen en ze kunnen het onderhoud en eventuele reparatie van uw aanhangwagen verzorgen. Heeft u speciale wensen? Marinus Aanhangwagens Gilze levert ook maatwerk! Allerlei formaten en variaties zijn mogelijk. Zij hebben daarnaast de expertise in huis om uw eigen aanhangwagen naar wens om te bouwen of te verfijnen


RG service en mechanisatie

Uw adres voor diensten zoals het onderhouden en repareren van landbouwmachines en het aanleggen en onderhouden van sportveld- en particuliere beregeningssystemen.

 


TIM Technisch Interim Management en Consultancy

Een integrale flexibele onafhankelijke technisch interim manager die gelooft in het creëren van meerwaarde voor de klanten door juist te durven kijken, door creatief en innovatief en met lef te handelen. Hierdoor ontstaan niet alleen verrassende inzichten en oplossingen, het is ook beter voor bedrijfsvoering, installaties, beter voor gebouwen en vastgoed en milieu en dus ook beter voor uw resultaat en het werkgeluk van uw medewerkers en uw klanten. Kritisch met een oplossing. TIM geeft slagkracht!


BG Klus

De bijna alles kunner!

 


 

Ledenoverzicht per branche

 

Beveiliging / Veiligheid

Onderhoud

Opleiding / Training

Schildersbedrijf

Uiterlijke verzorging

Ledenoverzicht alfabetisch