decor

GRIC Leden

Nieuwe leden


Dakvisie Renovatie BV

Dakvisie Renovatie BV is gespecialiseerd in renovatie van waterdichting op platte daken, in bitumen en kunststof dakbedekking. Ook hebben zij een afdeling service & onderhoud voor herstellen van lekkages, onderhouden van daken en het aanbrengen van permanente valbeveiliging.


Global Software Solutions

Global Software Solutions ontwikkelt en onderhoudt Online Business Applicaties. Zowel met het Power Platform als het .NET framework of een combinatie van beide. Daarnaast implementeren en optimaliseren ze Business Software van Microsoft. Hierbij maken ze gebruik van Dynamics 365 Business Central (ERP), Power BI en Dynamics 365 Sales (CRM).


Patrick Coppens Onderhoud

Voor al uw klein onderhoud en schilderklussen.


VVBHUSAN BV

VVBHUSAN BV is een onderdeel van Verfsterk Groep en is een groothandel in bouwverven en aanverwante artikelen voor de professionele verwerker van verf.


Ernst & Vingerhoed Administratie en Advies B.V.

Administratie- en fiscaal(advies) kantoor in het hartje van Rijen. Administratieve en fiscale dienstverlening voor starters, ZZP-ers, MKB-ondernemers en overige bedrijven c.q. beroepen. Tevens behandeling fiscale aangiften voor particulieren. Juiste adres voor salarisadministraties en arbeidsrechtelijke vraagstukken voor werkgevers en/of werknemers.


Aarts Interieur

Aarts Interieur heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusief maatwerk. Interieurs waarin uw (woon)- wensen door ons vertaald worden naar een stuk vakwerk. Met veel precisie, creativiteit op kwalitatief niveau komt het maatwerk tot stand, waarbij naar de meest efficiënte indeling wordt gezocht. In samenspel met gekwalificeerde vakmensen en moderne machines wordt dit alles mogelijk gemaakt.


Walther Appels Klimaatbeheersing

Sinds de oprichting van het bedrijf door Walther Appels in 1985 bent u hier aan het juiste adres als het gaat om alle voorkomende installatiewerken. Kijk gerust eens op de website om een indruk te krijgen van de diversiteit aan werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Paul Schouwenaars Installatie Techniek

Paul Schouwenaars Installatie Techniek (PSIT) is als loodgieter, installateur en dakdekker werkzaam in de regio Noord Brabant. De werkzaamheden bestaan uit loodgieterswerk, het verbouwen van badkamers, de aanleg van centrale verwarming en het plaatsen van dakbedekking. Zowel particulieren, (collega-) installatiebedrijven en aannemers in de regio Rijen, Gilze, Breda, Tilburg, Oosterhout en omgeving kunnen PSIT inschakelen voor deze werkzaamheden. Paul Schouwenaars staat voor een professionele dienstverlening, levert een goede kwaliteit en snelle service voor een eerlijke prijs.


Diamant-groep

De Diamant-groep is een ontwikkel- en werkbedrijf (voorheen sociale werkvoorziening) en draagt bij aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden. Gemeenten voeren de Participatiewet uit, zorgen voor begeleiding naar werk en verstrekken een uitkering als dat nodig is. Gemeenten kunnen de Diamant-groep op allerlei manieren inschakelen. We voeren al decennialang de Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) uit voor de gemeenten Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam.

Ledenoverzicht per branche

 

Beveiliging / Veiligheid

Onderhoud

Opleiding / Training

Schildersbedrijf

Uiterlijke verzorging

Ledenoverzicht alfabetisch