decor

GRIC Leden

Ereleden


De heer Piet Avontuur
De heer Bernard Kin
De heer Bert Wagemakers


Nieuwe leden


februari 2024


Dols Advies is uw toegewijde partner voor advies en persoonlijke begeleiding bij vraagstukken die plaatsvinden tussen burgers en overheden en bedrijven en overheden. Met een schat aan ervaring en expertise in zowel het ruimtelijke, sociale als economische vraagstukken biedt Dols Advies oplossingen op maat die er toe bijdragen partijen dichter bij elkaar te brengen en zodoende oplossingen te bewerkstelligen.


januari 2024


Professioneel van A naar B

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het leveren van uw hoogwaardige, vertrouwelijke, kostbare en tijdkritische zendingen?

Nationaal en door heel Europa. 24/7 Persoonlijke service.
NIWO-, ADR- en GDP gecertificeerd. Maximaal 1500kg.

 


december 2023


Neem contact op met Buijs Montage voor het leveren en plaatsen van uw kunststof en aluminium kozijnen.

 

 


Mertens Dienstverlening is gespecialiseerd in het oppakken van het totale project. Zo heeft u voor het sloopwerk, grondwerk en het opleveren van het straatwerk één aanspreekpunt. Ook kunnen wij alle benodigde materialen voor u leveren, en de afvalstoffen zoals grond, groen en puin voor u afvoeren. Met deze manier van werken bespaart u vaak geld door het efficiënter kunnen inzetten van mankracht en machines, maar vooral tijd en zorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een losse minigraver met machinist, sloper of stratenmaker.


Van Gool Metselwerken is een eenmanszaak gevestigd in Rijen. Ivar van Gool is in 2018 begonnen als metselaar en in 2023 voor zichzelf begonnen. Hij houdt zich vooral bezig met nieuwbouw projecten. Zijn werkzaamheden zijn metselen, lijmen, isoleren en voegen.

 


 

Ledenoverzicht per branche

 

Beveiliging / Veiligheid

Onderhoud

Opleiding / Training

Schildersbedrijf

Ledenoverzicht alfabetisch