decor

GRIC Leden

Ereleden


De heer Piet Avontuur
De heer Bernard Kin
De heer Bert Wagemakers


Nieuwe leden


april 2024


Kanters Holland, een familiebedrijf van inmiddels al weer 3 generaties, is wereldwijd dé specialistische leverancier van gebruikte melkinstallaties, melkkoeltanks en onderdelen met als focus derdewereldlanden. Wij reviseren elk onderdeel zelf, waarna de melkinstallatie zo goed als nieuw ingezet kan worden voor weer tientallen jaren professioneel gebruik.


CWK Security, uw betrouwbare partner in beveiliging. Bij ons staan continuïteit en waarborg centraal, zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden en u op ons kunt vertrouwen. Wij hechten veel waarde aan duurzame samenwerkingen en werken klimaatbewust. Onze klanten en ons personeel staan daarbij altijd op de eerste plaats, samen met onze streven naar kwaliteit. Naast de beveiliging van CWK Security, bieden wij met CWK Facility ook diensten aan zoals servicemedewerkers, toezichthouders, brandwachten, verkeersregelaars, conciërges en woonbegeleiders. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

 


februari 2024


Dols Advies is uw toegewijde partner voor advies en persoonlijke begeleiding bij vraagstukken die plaatsvinden tussen burgers en overheden en bedrijven en overheden. Met een schat aan ervaring en expertise in zowel het ruimtelijke, sociale als economische vraagstukken biedt Dols Advies oplossingen op maat die er toe bijdragen partijen dichter bij elkaar te brengen en zodoende oplossingen te bewerkstelligen.


januari 2024


Professioneel van A naar B

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het leveren van uw hoogwaardige, vertrouwelijke, kostbare en tijdkritische zendingen?

Nationaal en door heel Europa. 24/7 Persoonlijke service.
NIWO-, ADR- en GDP gecertificeerd. Maximaal 1500kg.

 


 

Ledenoverzicht per branche

 

Beveiliging / Veiligheid

Onderhoud

Opleiding / Training

Schildersbedrijf

Ledenoverzicht alfabetisch